matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić?
ŻalMiWas:
jak to rozwiązać: daje przykład... 7
8/3
*
3
√
7
3
2 maj 15:28
Rumpfy:
7
8/3 + 1/3
= 7
3
= 343
2 maj 15:30
Rumpfy:
tu masz info:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
2 maj 15:31
kaz:
7
8/3
*7
1
=7
8/3+1
=7
11/3
2 maj 15:31