matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
heeelp me baby;D
Anula:
Punkty A=(−3,−5), B=(4,−1), C=(−2,3) są wierzchołkami trójkata równoramiennego. Oblicz długość ramienia tego trójkąta.
2 maj 15:16
ciezka:
https://matematykaszkolna.pl/forum/50412.html
2 maj 15:25