logi
kot: log62*log618+log623
2 maj 07:15
kot: wyszlo mi 1 zrobilam podstawienie dobrze
2 maj 07:25
dan: domyślam się, że log623 to log632
2 maj 08:11
dan: albo i tak jak napisałeś

robiąc tak to też wychodzi 1
2 maj 08:17
kot: nie
2 maj 08:25
kot: log jest do kwadratu nie 3
2 maj 08:25
kot:
2 maj 09:59
kot:
2 maj 10:57
kalafiorowa:
log62*(log63+log66)+log623= log62*log63+log62+log623= log63(log62+log63)+log62=
log63(log66)+log62= log63+log62= log66=1
2 maj 11:14
Nikka: = log62*log6(3*6) + log623 = log62*(log63 + log66) + log623 =
= log62*log63 +log62*log66 + log623 =
= log62*log63 + (log62)*1 + log623 = log62*log63 + log623 + log62
=
= log63*(log62 + log63) + log62 = log63*(log62*3) + log62 =
= (log63)*1 + log62 = log63 + log62 = log6(2*3) = log66 = 1
2 maj 11:24
kot: a ja inaczej to zrobilamxD
2 maj 11:43
kot: nie moge zrobic niech log6=t
2t*18t+t2=0
(t+6)(t−6)=0
t=−6 t=6
2 maj 11:44