matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
kasia:
log
7
(7
2
+ 7
3
) = ? ma wyjść 2 + log
7
8, a mi 5 ciągle wychodziy
proszę o pomoc
1 maj 15:45
Svanar:
log
7
(49+343) = log
7
392 = log
7
49*8 = 2 + log
7
8
1 maj 15:46
kasia:
dziękuję
1 maj 15:49
Svanar:
1 maj 15:50