matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
aga:
oblicz miejsca zerowe: f(x)=3x+6 f(x)=2x−2 f(x)=−x+4
1 maj 11:05
Nikka:
3x + 6 = 0 3x = −6 x = ...
1 maj 11:08
maturaa:
0= 3x+6 −3x=6 x=−2
1 maj 11:14