matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wskaż równanie okręgu
natalia:
Wskaż równanie okręgu o środku w punkcie S = (−1, 2) i promieniu r = 2
30 kwi 16:26
natalia:
r =
√
2
***
30 kwi 16:27
Amaz:
(x+1)
2
+(y−2)
2
=(
√
2
)
2
30 kwi 16:30