| 615*3612*9−19 | |
=
| |
| 813*43 |
| 615*(62)12*(32)−19 | ||
=
| ||
| (23)13*(22)3 |
| 615*624*3−38 | 639*3−38 | |||
= | = | =
| ||
| 239*26 | 239*26 |
| (2*3)39*3−38 | 239*339*3−38 | |||
= | = | =
| ||
| 239*26 | 239*26 |
| 3 | 3 | |||
= | = | |||
| 26 | 64 |
| 615*3612*9−19 | 615*(62)12*(32)−19 | ||
= | =
| ||
| 813*43 | (23)13*(22)3 |
| 615*624*3−38 | 615+24*3−38 | |||
= | = | =
| ||
| 239*26 | 239+6 |
| 639*3−38 | (2*3)39*3−38 | 239*339*3−38 | ||||
= | = | = | =
| |||
| 245 | 245 | 245 |
| 3 | 3 | |||
=239*339*3−38*2−45=239−45*339−38=2−6*3= | = | |||
| 26 | 64 |
.. jasne jak słonce