matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
MJ:
jak rozwiazac takie rownanie?
|−b|
√
2
=
√
50
29 kwi 20:01
MJ:
.
29 kwi 20:30
kalafiorowa:
√
2
*
√
50
=|−b| |−b|=
√
100
|−b|=10 −b=10 ∨ −b=−10 b=−10 ∨ b=10
29 kwi 20:31