matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy, proszę o pomoc
astynka:
log
√
a
b=log
a
b
2
trzeba zacząć od lewej strony, jak dojść do prawej
błagam o pomoc ...
29 kwi 17:30
Basia:
log
a
b
log
a
b
log
√
a
b =
=
=
log
a
√
a
1
2
2*log
a
b = log
a
b
2
29 kwi 17:32
astynka:
dziękuję Basiu!
29 kwi 17:34