matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgi
kluska:
trzecia część liczby 9
33
wynosi?
29 kwi 11:38
proszę o pomoc:
podziel przez 3
29 kwi 11:39
proszę o pomoc:
9
33
=(3
2
)
33
=3
66
29 kwi 11:40
robinka:
9
33
3
66
=
=3
65
3
3
29 kwi 11:44