matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Agacia:
a)6x
3
+5x
2
+16x+5=6x
3
+2x
2
+....x
2
+....x+x+5 b)5x
4
-9x
3
+x
2
+3x=5x
4
-4x
3
-3x
2
+....x
3
+....x
2
+3x
9 gru 21:00
Agacia:
:(
9 gru 21:10
Krejzol:
a) 6x
3
+5x
2
+16x+5=6x
3
+2x
2
+3x
2
+15x+x+5
9 gru 21:18
Krejzol:
5
2
10 wrz 18:49