funkcje
Julek:
| | x | |
Dana jest funkcja f(x) = |
| , gdzie x∊R − {−2; 2}. Wykaż, że zbiorem wartości |
| | 4 − x2 | |
tej funkcji jest zbiór liczb rzeczywistych.
28 kwi 18:54
Julek: up
28 kwi 19:51
Julek:
nikt nie potrafi ?
28 kwi 20:44
Julek:
proszę o pomoc
28 kwi 22:10
Julek:
Eta,
Bogdan,
Basia,
Godzio 
Bardzo proszę o pomoc! Już za 6 dni matura
28 kwi 22:26
wilga:
Narysuj wykres i wszystko będzie jasne.
asymptoty pionowe: x= −2 i x= 2
28 kwi 22:28
Julek:
myślę, że wykres nie byłby wystarczający
28 kwi 23:04
28 kwi 23:16