matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
kluska:
3log
4
2−
1
2
log
4
16=? pomocy jak to sie rozwiązuje
?
28 kwi 18:37
driver:
=log
4
2
3
− log
4
4 = log
4
8 − log
4
4=log
4
(8:4)= log
4
2=.....
28 kwi 21:38
cia:
=2
28 kwi 21:50
sofja:
→→→→→→→→→→⇒⇒⇒⇒≈≈≈≈≈≈≈
29 kwi 12:58