matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
Rafał:
Zad1 Oblicz długosc odcinka AB gdy A=(−2,1) B=(3,5) Zad2 Znajdz równanie prostej prostopadłej do prostej −2x+5y+1=0 i przechodzacej przez punkt P=(1,2) Wie ktos jak to zrobic
28 kwi 16:57
crysalis:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1668.gif
28 kwi 17:14