matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
....
Iga:
4
√
7
*
8
√
7
* p16{49}=
28 kwi 16:11
Godzio:
7
1/4 + 1/8 + 1/16
= 7
4/16 + 2/16 + 1/16
=7
7/16
=
1
6
√
7
7
28 kwi 16:15
Godzio:
pomyłka 2/16 daj wszedzie na końcu 7
8/16
= 7
1/2
=
√
7
28 kwi 16:16