matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
watpiwosci
szym:
a=log
7
49−2log
2
√
2
a<2 ,0<a<1 , a=1 , a>1 ktora odpowiedz poprawa? Poprosze o rozpisanie jeszcze
28 kwi 12:05
szym:
?
28 kwi 12:55
XXX:
log
7
49=2
1
log
2
√
2
=
2
1
a=2−2*
=1
2
28 kwi 13:12