matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
motka54:
√
4x
2
+20x+25
+3x+8=0 i tak :
√
(2x+5)
2
+3x+8=0 wiec 5x=−13 tak
27 kwi 18:59
kalafiorowa:
√
a
2
=|a|
27 kwi 19:01
motka54:
a zapomniałem dzieki
27 kwi 19:07