matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
x:
jak zapisac Prostą daną w postaci ogólnej 10x+8y+5=0 na postać kierunkowa
27 kwi 18:28
terminex:
pomagam
27 kwi 18:29
x:
to pomoz
27 kwi 18:30
terminex:
8y=−10x−5/8
−10x−5
y=
8
27 kwi 18:30