matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
u
miiii:
3
√
4
* 16 * 1/
√
2
zapisane w postaci liczby 2 jest ?
27 kwi 15:51
kalafiorowa:
3
√
4
=2
2
3
16=2
4
1
=2
−
1
2
√
2
27 kwi 16:11
Psiuku777:
skąd i dlaczego to się wzięło
27 kwi 17:14
kalafiorowa:
to sa podstawowe wzory na potegi i pierwiastki
http://portalwiedzy.onet.pl/130237,,,,potegi_i_pierwiastki_zestawienia_wzorow,haslo.html
27 kwi 17:15