matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz logarytm
Aaaa:
log
4
81/log
4
3
27 kwi 14:45
Godzio:
log
c
b
log
a
b =
log
c
a
27 kwi 14:52
syla:
czyli to będzie.... : log
3
81=3
27 kwi 14:57
Godzio:
.. = 4
27 kwi 14:57
syla:
no tak, tak
27 kwi 15:00