matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania
motka54:
−2x+y=1 6x−3y=0 trzeba rozwiazac układ rownan
26 kwi 21:20
stachu:
6x−3(2x+1)=0 nie ma rozwiazań
26 kwi 21:21
matematyk:):
równanie sprzeczne
26 kwi 21:25
motka54:
dzieki
26 kwi 21:27