| a | b | c | |||
= | = | ||||
| sinα | sin2α | sin4α |
| a*sin2α | ||
b= | ||
| sinα |
| a*sin4α | ||
c= | ||
| sinα |
| 1 | 1 | |||
P= | + | = | ||
| b | c |
| sinα | sinα | ||
+ | = | ||
| a*sin2α | a*sin4α |
| sinα | 1 | 1 | |||
*( | + | )= | |||
| a | sin2α | sin4α |
| sinα | sin4α+sin2α | ||
* | = | ||
| a | sin2α*sin4α |
| sinα |
| |||||||||||||||||
* | = | |||||||||||||||||
| a | 2sinαcosα*sin4α |
| sinα | 2sin3α*cosα | ||
* | = | ||
| a | 2sinαcosα*sin4α |
| 1 | sin3α | ||
* | |||
| a | sin4α |
| sin3α | |
=1 | |
| sin4α |
| 1 | ||
P= | ||
| a |