matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
olaaa:
prosta y=
√
3
{x}−2 jest nachylony do osi Ox pod katem ? prosze o pomoc
25 kwi 22:03
Eta:
wsp. kier. a=
√
3
= tgα => α=...............
25 kwi 22:05
olaaa:
ja bym siedziała i sie główkowała jak to obliczyc
dzieki
25 kwi 22:11