matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
8^{2}+6^{2} jak zrobic żeby wyszło 10?
krzyś:
8
2
+6
2
jak zrobic żeby wyszło 10? wiem to głupie pytanie
ale tyle zadań rozwiązałam i mi suie poprostu już myli i nie wiem jak zrobic żeby wyszło 10
25 kwi 11:41
R:)):
8
2
+6
2
= 64+36=100=10
2
25 kwi 11:43
krzyś:
DZIĘKUJE
25 kwi 11:47