...
XXXXXXXXXX: 7 do 4/5 * 3√75
24 kwi 21:12
Eta:
74/5*75/3= 7(45+53)=.....
24 kwi 21:17
Kejt: skorzystaj z tego:
ar*as=ar+s
amn=n√am
24 kwi 21:17
XXXXXXXXXX: ale z tego ma wyjść niby 73
24 kwi 21:21
soulee: @Eta, nie mów że sprowadzis potęge 745+53 do wspólnego mianownika,
przyznam że ciekawe zadanie
24 kwi 21:41
soulee: Cofam, można to robić, ale wychodzi dziwnie mimo wszystko
24 kwi 22:00
XXXXXXXXXX: no właśnie o to chodzi mi wyszło 7 do35/15
24 kwi 22:16
Kejt: a nie 73715?
24 kwi 22:17
soulee: Tak, ale to niewiele zmienia
24 kwi 22:21
XXXXXXXXXX: heh no właśnie

no trudno nie zrobię tego

ale dzięki za dobre chęci
24 kwi 22:37