matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz B
johanxyz:
Punkt A=(3,−7) jest końcem odcinka AB, którego środek ma współrzędna S=(−3,13). Wyznacz współrzędne punktu B. Według mnie B=(−9,33) dobrze?
23 kwi 18:39
Orzech:
Dobrze na 100%
23 kwi 18:57
johanxyz:
hura
23 kwi 19:10