matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak to zamienić...
Olivka:
A jak to zamienić 8
−
2
3
? Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś napisał mi po kolei jak to zamienić
23 kwi 17:13
R.W.16l:
1
1
1
8
−2/3
=
=
=
8
2/3
(
3
√
8
)
2
4
23 kwi 17:14