matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przekatna szescianu ma dl 3 Pc tego szescianu jest rowne: a-54, b-36, c-18,d-12
Lukas:
przekatna szescianu ma dl 3 Pc tego szescianu jest rowne: a−54, b−36, c−18,d−12
23 kwi 15:20
kalafiorowa:
3
√
3
a
√
3
=3 ⇒ a=
=
√
3
3
6a
2
=x 6(
√
3
)
2
=x x=12 odp.D
23 kwi 15:43