matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
monik:
przekroj osiowy stożka jest trojkątem rownobocznm, ktorego bok ma dlugosc 6 . Pole powierzchni bocznej tego stożka jest rowne
22 kwi 21:00
driver:
r=3 , l=6 , P
b
=πrl=.......
22 kwi 21:35
lolek:
dzieki
22 kwi 21:50