matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
problem
jabłko:
witam mam mnały problem z z adaniem Jeżeli zbiorem wartości funkcji y=(x−5) do kwadratu − q jest przedział <2, nieskończoność) to: a q= −5 b q= −2 c q= 2 d q= 5
22 kwi 19:33
kostek:
22 kwi 20:17
Eta:
odp c) : q=2
22 kwi 20:27