matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto sprawdzi
paweł:
sprawdzi ktoś
∫xexdx = f'=e
x
f=∫e
x
=e
x
+c g=x g'=(x)'=1 xe
x
−∫e
x
dx=xe
x
−e
x
+c=e
x
(x−1)+c
22 kwi 12:43
paweł:
całka poczatkowa to ∫xe
x
dx
22 kwi 12:52
robinka:
dobrze
22 kwi 12:56
paweł:
dziekuje
a Robinka kilka zadan niżej wrzuciłem jeszcze jedno zadanie pomogł byś\
22 kwi 12:57