matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
julina:
wierzcholkiem paraboli o rownaniu y= 2x do kwadratu − 3
21 kwi 22:35
M:
24 kwi 06:01
MS:
y=2x
2
−3 x
w
=0 y
w
=−3
24 kwi 11:27
kalkulator:
od zamieszczenia postu do rozwiązania upłynęło 5733 dni
24 kwi 12:28