matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dads
krysia:
prawdopodobienstwo wyrzucenia dokladnie 2 reszek w 3 rzutach smetryczna moneta jest rowne : a) 1/2 b) 2/3 c) 3/8 d) 1/8
21 kwi 21:25
driver:
3
A={RRO, ORR, ROR} IΩI=2
3
=8 , P(A)=
8
21 kwi 21:40
daniel:
dzieki
21 kwi 21:43