matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
ala:
Dany jest trójkąt o wierzchołkach A=(0,0), B=(2,4), C=(4,2). Napisz równania prostych zawierających : a) symetralną boku BC, b) środkową boku BC, c) wysokość BC,
21 kwi 17:56
kalafiorowa:
https://matematykaszkolna.pl/forum/49227.html
21 kwi 18:00