matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosta prostopadła do prostej o równaniu 2x-y+5=0 okresla równanie ?
Angelika:
prosta prostopadła do prostej o równaniu 2x−y+5=0 okresla równanie ? A)y=−
1
2
+6 B)y=
1
2
−1 c)y=−2x+6 D)y=2X−1
21 kwi 16:53
kalafiorowa:
A
21 kwi 16:54