Rozważ jakie wartości główne, pobocznej, magnetyczne i spinowe liczb kwantowych
POMOCY: Chemicy

Rozważ jakie wartości główne, pobocznej, magnetyczne i spinowe liczb kwantowych
charakteryzuje elektrony na pierwszej z trzech powłok elektronowych
21 kwi 16:19
pingua: główna n=1
poboczna l=0
magnetyczna m=0
magnetyczna spinowa ms= 12 lub −12
21 kwi 16:28
POMOCY: A jak obliczyć te wartości na 3 powłoce, bo na 1 i 2 powłoce już mam z twoją pomocą, ale z 3
powłoką nie umiem sobie poradzić.
21 kwi 16:36
POMOCY: Pomóźcie mi

21 kwi 16:41
POMOCY: Jakie wartości ma 3 powłoka?
21 kwi 16:56