matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podaj pierwiastki trojmianu kwadratowego
karolaa1818:
y=−2(x+√2)(x−√3) y=3/4(x−π)(x−3,14) y=−2(x−1)(x+1−√2) y=(x+2−√3)(x−3+√2)
21 kwi 15:34
karolaa1818:
proszę o podanie działań nie tylko samych rozwiązań
21 kwi 15:41