matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
oli:
w przedziale (3,729>poteg liczby 3 jest a 6 b 5 c4 d 3
20 kwi 21:36
driver:
3
2
=9 , 3
3
=27 , 3
4
=81 , 3
5
=243, 3
6
=729 wszystkie te potęgi liczby 3 mieszczą się w przedziale ( 3 ; 729 > , odp. b
20 kwi 21:46
oli:
dzieki za pomoc
20 kwi 21:49