matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
sabina:
kąt alfa jest kątem ostrym takim że tg alfa =0,5 zatem sin alfa=? i cos alfa=?
20 kwi 19:03
Wydi:
20 kwi 19:04
Wydi:
Oblicz "c" z twierdzenia Pitagorasa i później oblicz wartości sinX i cosX
20 kwi 19:05