matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
aga:
wartosc wyrazenia 36
log
6
4
+ 7
log
7
16
wynosi
20 kwi 13:08
aga:
prosze o podpowiedz...mam klopot z logarytmami
20 kwi 17:30
nick:
https://matematykaszkolna.pl/strona/218.html
patrz a
log a
x
=x 7
log7
16
=16
k
log
a
x
=log
a
x
k
36
log6
4
=6
2log6
4
= 6
log6
4
2
=4
2
= 16 16+16=.....
20 kwi 19:17
da:
a
2
19 mar 14:35