matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
b
b:
ile to 4
√
6
2
19 kwi 21:43
Natalia:
24
19 kwi 21:44
b:
askad wiesz
19 kwi 21:45
Natalia:
√
4*4*6
2
=
√
16*36
=
√
576
= 24
19 kwi 21:45
b:
nie moze tak byc
19 kwi 21:47
b:
bo to źle wychodzi
19 kwi 21:47