matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pilne na jutro
Łukaszek:
zamień jhedność powieszchni 2 2 2 A 3,8 ha = a B 4m = cm 0,13a = m
19 kwi 21:27
Łukaszek:
pilne na jutro zamień jedność powieszchńi 2 2 2 A 3,8 ha = a B 4m = cm 0,13a = m
19 kwi 23:41