matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ffggg
anna:
tangens kąta β jest równy ; a.tgβ=
1
3
b. tgβ=pierwiastek
3
5
c. tg=2 z pierw3/5 d. tgβ=2
19 kwi 17:09
Eta:
co w tym trudnego? ...
6
tgβ=
=2
3
odp: d)
19 kwi 17:10
anna:
dziękuję faktycznie!
19 kwi 17:13
Eta:
19 kwi 17:18