matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sd
Paweł:
Prosze o pomoc w zadaniu Naszkicuj wykres funkcji f. Podaj dziedzinę tej funkcji i rownania asymptot jej wykresu
−2
c)f(x)=
x+3
3
d)f(x)=
x+2
−4
e)f(x)=
x+4
4
f)f(x)=
x+4
18 kwi 13:28