matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak rozwiazac log
karol55:
log sin 10* log sin20* log sin 30* ... log sin 90=
18 kwi 13:18
karol55:
jak rozwiazac log karol55: log sin 10* log sin20* log sin 30* ... log sin 90=
18 kwi 13:41
Jack:
sin90
o
=1 ⇒ log sin90
o
= log 1 = 0
18 kwi 13:46