matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log(2+ p{3}) + log (2- p{3})=
sandra:
log(2+
√
3
) + log (2−
√
3
)=
18 kwi 11:46
Jack:
log
a
b + log
a
c = log bc
18 kwi 11:48
ak1:
log(2+
√
3
)+log(2−
√
3
)= log(2+
√
3
)(2−
√
3
)= log(4−3)=log1 log1=0
18 kwi 12:10