matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykres
Magda:
Naszkicuj wykres funkcji f. Podaj dziedzinę tej funkcji i rownania asymptot jej wykresu :
1
a)f(x)=
x−2
2
b)f(x)=
x−4
−2
c)f(x)=
x+3
3
d)f(x)=
x+2
−4
e)f(x)=
x+4
4
f)f(x)=
x+4
Prosze o pomoc
18 kwi 10:08
b.:
zobacz tu
1693
, sa tam niektore z Twoich przykladow i inne, podobne [stokrotka]
18 kwi 10:47