17 kwi 20:35
Kejt: zamień na potęgi 3.
17 kwi 20:36
basica: zamieniłam ale nie wychodzi mi 1
17 kwi 20:55
Kejt: powinno wyjść "1"? czy nie udaje Ci się z jednym?
17 kwi 20:58
basica: powinno wyjść 1
17 kwi 22:42
Godzio:
| 3−2 * 3−6 * 34 | |
| = 3−2−6+4−(−4) = 30 = 1 |
| 3−4 | |
17 kwi 22:46
Kejt: to coś źle przepisałaś..
17 kwi 22:48
Kejt: o. a jednak ja się walnęłam..
17 kwi 22:48
Godzio:
17 kwi 22:51
basica: no wszystko zrobiłam tak samo poza ta 9 pod pierwiastkiem ...nie wiem jak dojść do 3
4 
mógłbyś mi to wytłumaczyć ?
17 kwi 23:06
Kejt: to ja się zrehabilituję..
amn=n√am
według tego wzoru:
√94=942=92=322=34
17 kwi 23:11
basica: juz rozumiemm xd wielkie dziękii
17 kwi 23:17