| a*√2 | ||
h= | =4√3 | |
| 3 |
| a2√3 | 64 | |||
Pp= | = | √3=16√3 | ||
| 4 | 4 |
| 1 | 4 | |||
x= | h= | √3 | ||
| 3 | 3 |
| x | y | ||
= | |||
| sin30o | sin90o |
| 4 | 8 | |||
y= | √3*2= | √3 | ||
| 3 | 3 |
| 1 | ||
Pb=3* | a*y=32√3 | |
| 2 |
| 4 | ||
sin300= | ||
| a |
| 1 | 4 | ||
= | |||
| 2 | a |
| 1 | 1 | |||
VABC= | *4*Pp= | *4*48π=64π | ||
| 3 | 3 |
| |DC| | |AC| | |||
z Talesa=> | = | |||
| |DF | AG |
| 1 | ||
V(CDE)= | *2*π*2√3=8π | |
| 3 |
| 8π | 1 | ||
= | −−−−−Odp | ||
| 56π | 7 |
| 1 | 2 |
| 1 | 2 | 1 | ||||||||||||||||||||
P(A)= | *( | )3* | + | *( | )4*( | )0=4* | * | |||||||||||||||||||
| 3 | 3 | 3 | 3 | 27 |
| 2 | 1 | |||
* | +1* | *1= | ||
| 3 | 81 |
| 8 | 1 | 9 | 1 | |||||
= | + | = | = | |||||
| 81 | 81 | 81 | 9 |
| 3√6 | ||
a√3=3√6 −>a= | =3√2 | |
| √3 |