m
natalia-godzio pomóż: godzio mam do zrobienia zadani na zalizcenie an zajecia a nei ardze sobei z nimi moglabym coi
przeslac to na maila
16 kwi 22:39
Godzio: pisz tutaj bo za niedługo ide
16 kwi 22:41
natalia-godzio pomóż: alfa nalezy do przedziało<o, pi dtugich i cos alfa= 3/4 oblizc pozostale funkcje
trygonometryczne
16 kwi 22:43
Godzio:
sin
2α + cos
2α = 1
| | sinα | | √7 | | 4 | |
tgα = |
| = |
| * |
| = ... |
| | cosα | | 4 | | 3 | |
dokończ
16 kwi 22:46
natalia-godzio pomóż: funkcja liniowa dana jest wzorem f(x)= (m−2) x+m. Liczbe m losujemy sposrod liczb
−4,−3,0,2,5,8, oblicz prawdopodobienstwo wylosowania takeij liczby ze funkcja f bedzie rosnaca
16 kwi 22:47
Godzio: z prawdopodobieństwa ktoś inny musi Ci pomóc bo jeszcze tego nie przerabiałem
16 kwi 22:48